wonen in laarveld

Heerlijk wonen in natuurlijk Laarveld

Laarveld: een fijne, nieuwe wijk ten noorden van Weert. Typerend voor Laarveld is kwaliteit: kwaliteit van de leefomgeving, de zeer ruime opzet van de woningen en de wijk en de aanwezigheid van veel groen. Landelijk wonen met een streekeigen karakter, te herkennen aan het hoven- en buurtenmodel.

De wekelijkse boodschappen haal je in de nabijgelegen wijk Boshoven of in de stad. En voor een middagje shoppen, even een hapje eten, een terrasje of een avondje uit ben je zo in het nabijgelegen centrum van Weert.

Over het beste van beide werelden gesproken: Laarveld. Ruimte om je heen, de stad op steenworp afstand en alles wat je nodig hebt op loop- en fietsafstand.

Een heerlijk vooruitzicht: een mooie nieuwe woning, voorzien van alle comfort en, als we het hebben over duurzaamheid, hélemaal klaar voor de toekomst. ”

Wonen in een prachtige, landelijke omgeving

Laarveld, de ruimte van je leven

Laarveld. Héérlijk wonen! In Laarveld wordt een mix van ruime eengezins- en levensloopbestendige woningen gebouwd. Voor mensen die rianter willen wonen is Laarveld dé locatie.

De planontwikkeling van 57 woningen binnen fase 3 behelst een variatie in typologie aan grondgebonden projectmatige woningen waarbij het groene landelijke karakter van het woongebied centraal staat.

Het stedenbouwkundige plan biedt ruimte voor levensloopbestendige-, vrijstaande-, vrijstaand-geschakelde- en halfvrijstaande woningen en wordt gekenmerkt door organisch gevormde clusters van woningen, deels van elkaar gescheiden door openbare ruimten en deels door onderscheidende verkavelingspatronen. Deze clusters vormen de woonmilieus 'Lintbebouwing', 'Randbebouwing', en 'Tuindorp'. We ontwikkelen vanuit gevoel en creëren graag leefomgevingen die inspireren en doen verwonderen. Zo werken we aan geluk.

Aandacht voor de mens, aandacht voor onze omgeving. Laarveld.
Hier strijk je neer met een dubbel goed gevoel.

Omgevingslocatie kaart

Eengezinswoningen of levensloopbestendige woningen

Onze keuze van bijzondere type woningen

De bijzondere ligging van Laarveld en het unieke karakter van de streek vragen om een bouwstijl die recht doet aan die omgeving. Bouwen en wonen met kwaliteit dus: een fijn perceel waar je de ruimte hebt, mooie architectuur en zorgvuldig gekozen materialen en kleuren.

5 vrijstaande en 30 geschakelde eengezinswoningen

Ruim en comfortabel wonen

Met een ruim aanbod van 5 vrijstaande en 30 geschakelde eengezinswoningen vind je altijd de woning die bij jou past.

Prachtige woningen met een robuuste, maar ingetogen architectuur en een heerlijke comfortabele ruimte binnenin. Alle verkoopdocumentatie vind je op de onderstaande pagina.

bezoek pagina

22 levensloopbestendige woningen

Gelijkvloers genieten

Héérlijk wonen in één van de 22 levensloopbestendige woningen. Gelijkvloers koken, eten, zitten, baden en slapen.

In welke levensfase je je ook bevindt, hier is het genieten. En… je hoeft hier nooit meer weg. Hoe fijn is dat? Alle verkoopdocumentatie vind je op de onderstaande pagina.

bezoek pagina

Locatie

Weert: Stad in het groen

Weert. Wat een veelzijdige stad. Op de grens van Limburg en Noord-Brabant is Weert een geweldige uitvalsbasis voor wie volop van het leven wil genieten.

De gezellige plekken voor de Bourgondiërs onder ons, de culturele agenda en het inspirerende Munttheater en omringd door fantastische natuurgebieden. Plezier, vertier, zorg, winkelen, sport, cultuur en natuur. Weert heeft alles. Voor iedereen, in elke fase van het leven.

Laarveld kent een uitstekende bereikbaarheid. Met de nabijheid van de snelweg A2 en een NS-station ben je vanuit Weert makkelijk waar je moet zijn. Amsterdam of Maastricht? Stap maar in.